keskiviikko 25. heinäkuuta 2007

Verkossa

Sade on hyvä asia, sillä puhdas vesi on elämän ehto tällä planeetalla, kuitenkin liika on liikaa. Nyt tulemme pian sille rajalle, että lisä sade aiheuttaa

Haittoja:
  • Ruuantuotanto häiriintyy
    • viljat lakoontuvat
    • viimeiset mansikat homehtuvat
    • perunarutto ja –rupi uhkaa lämpimästä ja sateisesta säästä johtuen
  • Lomalaiset menettävät hermonsa ja palaavat keskenkaiken työhönsä
  • Sähkön hinnan nousua on kovin vaikea perustella veden vähyydellä.


Sienet ja marjat hyötyvät vedestä, ja metsään minunkin mieleni tekevi, mutta kastuminen kammottaa. Marketissa ja toreilla kantarelli kilo maksaa 19,90€, joten niitä kannattaa etsiä vaikka ei varmaa apajaa tiedäkään.

Suvi on suloista sateista huolimatta, sillä luonto ja säätila puhuttaa niin naista, kuin miestäkin. Kukkien kauneus ja tuulen leppeys kestää Suomessa vain hetken, mutta on sitäkin herttaisempaa.

Helle tappaa, jopa Keski-Euroopassa, joten Suomessa olemme onnellisia, koska lämpötila nousee vain harvoin kriittisiin lukemiin. Eivät tulvatkaan voi suuria katastrofeja aiheuttaa.

Tänään heittää Jaakko kylmän kiven veteen. Kylmä se todella onkin, koska Epätieteellinen Seura on hakenut sen Pohjoisnavalta saakka. Varmaan sen vuoksi koittaa pian syys ja kylmä talvi viimeistään marraskuussa.

Internetti on blogeja tulvillaan ja lisää syntyy, nytkin yksi. Varmaan koen pian aihepulaa, koska kirjoitan asiattomasti, vain ajankuluksi.

Miksi sitten aloitin tämän bloggaamisen.
— Sit en tiedä oikein itsekään. Toivottavasti Sinä, joka käyt tällä sivulla, annat palautetta, kuulumisia itsestäsi. On niin suuri ilo saada tuttuja tuntemattomista.

Ei kommentteja: