lauantai 13. lokakuuta 2007

Lidlistä

Käyn satunnaisesti ostoksilla Lidlissä, sillä siellä joitakin tuotteita, joita haluan todella ostaa. Niitä on ruokatavaroissa, mutta myös keskipöydän koreissa.

Lidlin kassajärjestelmää pidän hyvänä oivalluksena, vaikka monille suomalaisille siihen saattaakin olla vaikea tottua. Minusta kassan jälkeen tuotteet on helppo pakata käryyn takaisin samaan tahtiin, kun kassa niiden hinnat näpyttelee. Minä en käytä kauppojen muovikasseja, vaan autoni takalaatikossa on kori, johon siirrän ostokseni kaupan kärrystä.

Ei kai pitkässä kassahihnassakaan mitään vikaa ole, mutta ihmisillä on vaikea poisoppia mistään tavanomaisesta, siksi myös tällaiseen sakasalaisen tehokkuuden ilmentymään.

2 kommenttia:

Luistelija kirjoitti...

Hyvä! Muovipussithan on jo muutamissa maissa jopa kielletty. Vielä, jos pakkaisit nuo tavarat polkupyöräsi sivulaukkuihin, niin jäisi tehoton auton käyttö tekemättä.
Terv. Ossi

EiMi kirjoitti...

Olet aivan oikeassa, sillä pyörän käytöllä voi korvata osittain auton. Pyörän sivulaukkuihin ostokseni eivät kyllä mahdu, mutta onhan pyörään saatavissa peräkärry, johon ne kyllä mahtuvat. Kiitos kommentista: Harkitaan!