maanantai 29. lokakuuta 2007

Reaaliaikaista

En tiedä miksi joitakin kanssaihmisiä kummastuttaa, kun toimin toisin, kuin tämän ikäisen miehen oletetaan toimivan. Kysymys on vain television katsomistottumuksista. Ensinnäkin minusta on aivan sama mitä telkusta katson. En ole mikään urheilun seuraaja, mutta hyvistä elokuvista pidän. Niitä olen ostanut lähinnä DVD levyinä kirpputorilta, jolloin voin katsoa hyvän elokuvan vaikka viikon välein uudelleen. Telkkarista tulee harvoin minua kiinnostavia elokuvia. Yleensä ne esitetään sellaiseen aikaan, että ne saattavat jäädä katsomatta. Tallentavaa boksia en ole nähnyt tarpeelliseksi.

Seuraan melkein joka päivä Kauniit ja rohkeat, joten Forresterin ja Maronen asiat ovat jo yli 10 vuoden ajalta todella tuttuja. Yleensä katson myös Salatut elämät ja todelliseen koukkuun olen halunnut Big Brotheriin. Katson Janne Katajan Ekstran ja illan lähetyksen aivan joka päivä. Kaksi edellistäkin tuotantokautta katsoin huolellisesti ja ajatuksella. Tällainen BB:n kaltainen reality on sellainen, että se on katsottava päivittäin tai sitten ei koskaan. Olen keskustellut joidenkin kanssa, jotka katsovat harvoin sunnuntain päälähetyksen, mutta ovat muuten ohjelmasta täysin ulkona. Eihän se ihmistenvälinen draama, sillä tavoin aukene.

Tämän vuoden BB on erilainen aikaisempiin verrattuna, koska taloon on tullut jälkikäteen enemmän väkeä. Martina Aitolehti oli hyvä piristys, mutta hän joutui henkilökohtaisen asian vuoksi poistumaan. Nyt on mielenkiintoista seurata miten 56 vuotias aviossa oleva Riitta sopeutuu nuorten joukkoon. Uskon hänen puoleltaan sopeutumisen olevan helppoa, mutta mm. Farbod tuntuu ottavan kilpailun palkinnosta niin tosissaan, että hänelle uuden ikäihmisen tulo taloon on jonkinmoinen shokki. Siinä sitä olisikin jos Riitta selviytyisi loppupeliin, ja kenties voittoon saakka.

Ei kommentteja: