keskiviikko 26. syyskuuta 2007

Korjaamolla

Autokorjaamokäynti ei ole aina kallis, sen huomasin taas tänään.

Tässä eräänä päivänä painoin käden pakoputken päähän, josta sain kämmenen nokiseksi ja oivalsin, että putkessa on pieni vuoto. En yrittänyt konttailla auton alle, vaan soitin eilen tuttuun korjaamoon, kertoen että pitänee putkea hitsata. Aika löytyikin heti tälle aamulle. Ajoin korjaamoon kello 08:00, ja suoraan nosturille. Olihan siellä pieni reikä, jonka ympärillä vahvaa peltiä. ”Onko sulla radion koodi mukana, koska mun pitäs irrottaa akunkenkä?” Ei ole mukana, eikä taida olla muutenkaan tallella koko koodia. – Sitten ei hitsatata, ja tämä onkin semmoinen pikkuvika, että korjautuu massalla, totesi asentaja kastaen samalla jo sormensa tahnapurkkiin. Se on sillä selvä ja kyllä se kestää, sen kuin hitsattunakin tosi asentaja.

Kassalla todettiin, että noin pienestä työstä ei nyt kirjoiteta laskua. Sehän kyllä sopii minulle, tulen kyllä toistekin, totesin kiitellen ystävällisestä palvelusta.


1 kommentti:

Luistelija kirjoitti...

Massa on hyvä ja edullinen korjauksessa. Olen sitä käyttänyt monta kertaa, sillä on siirtänyt pakoputkiremonttia jopa vuodenkin.